Opis forum
Użytkownik
Zaraz wyjdzie, że byłem trochę podejrzany, Hus jest pewny do odstrzału, Azi co¶ tam kręci, a padnę ja. Mam co najmniej 2 głosy, ale dzi¶ raczej ten Generalli czy jak mu tam padnie.
Administrator
Na wszelki wypadek zmieniłem głos z Wulkana na Generalliego. I tak jestem spalony, więc bez różnicy.
Użytkownik
To jak teraz głosujemy? Kogo ubijamy? Je¶li zechcemy ubić kogo¶ z dwójki Vister - Hoffa to możemy nikogo w sumie nie zabić, bo ksi±dz (o ile żyje) pomodli się za którego¶ z nich. Jutro ubijamy husa czy głosujemy w 5 na takiego np. Kwiatkowskiego i liczymy na to, że miasto nie odda 5 głosów na husa?
Administrator
Nie no, mnie nie ma co bronić. Natomiast mam ambitny plan, żeby popisać parę farmazonów i trochę nam±cić miastu w głowie.
Użytkownik
Cholera monitor mi się dzi¶ zjebał (teraz mam pożyczony) i nie miałem jak dzi¶ oddać głosu. Wchodzę na forum mafii bo nawet nie wiem co się dzieje...
Użytkownik
Mam nadzieje ze moja wypowiedz troche zakreci miastem
Na kogo mam jutro glosowac powiedzcie mi tylko?
Użytkownik
Jutro raczej hus odpadnie, ale na mnie też kilka osób zagłosuje. Może razem ustalimy na kogo głosować?
Użytkownik
Zeby sie uratowac niech kazdy czlonek mafi zaglosuje dzis na mnie a jutro zgodnie z detektywem na Husa. Nie bardzo jednak da sie uratowac tej edycji bo JB z cala pewsnoscia sprawdzi dzis Azldzazire. Warto to ciagnac na upartego dalej we 2 mafiozow?
Ostatnio edytowany przez Azimierz Donald (2008-12-28 08:45:27)
Użytkownik
charles napisał:
na kogo teraz zagłosowac? niestety moj glos pograzyl Aldzazire. Bylem pewny, że jeszcze teraz nie odpadnie. Tasior musiał tak zdecydowac? kogo jutro ubijamy? Moja propozycja - Pad Viser.
Trzeba się cieszyć, że padłem, bo teraz Vister nie wie, kogo ma upić. Ujebać go jutro trzeba.